ארז קומרובסקי-בית ספר לבישול גלילי

מתת

ארז מארח במתת שפים תל אביביים מובילים למפגשי פסגה של אוכל, יין ואהבה!

קצת עלינו

ארז קומרובסקי , יליד תל-אביב הינו שף ואופה בינלאומי , הנחשב לאבי האפייה הישראלית ולאחד מאנשי הקולינריה החשובים בישראל. קומרובסקי, שותף של חנן עזרן בקייטרינג הבוטיק "ארז וחנן", עומד בראש בית הספר לבישול גלילי במתת, הינו מחברם של ספרים רבים בתחום הבישול והאפייה. משתתף בפרוייקטים ומייזמים קולינרים מיוחדים. קומרובסקי מתגורר במתת שבגליל ומטפח סביב ביתו בוסתן אורגני עשיר.