קצת עלינו
אדום הוא ביסטרו ירושלמי עם חומרי גלם מקומיים המשלבים טכניקות והשראה ממדינות אגן הים התיכון. בכל יום מתווספות לתפריט מבחר מנות היום המשקפות את המוצרים העונתיים ואת יצירתיותם של השפים מוטי דוד וג׳ילברט גלנץ. לכל אלה הוספנו שרות מקצועי ואדיב, אוירה נעימה, צעירה ותוססת על מנת לאפשר לכם חוויה קולינארית ובליינית מושלמת, שתשאיר טעם של עוד. המסעדה מחולקת לארבעה אזורים, אזור הדק, הנו אזור חיצוני, מקורה, הצופה אל מתחם התחנה אזור ישיבה פנימי חדר פרטי לאירוח של עד 15 אנשים וחלל הבר שהינו גם איזור העישון של המסעדה. להזמנות של 13 אורחים ומעלה יש ליצור קשר טלפוני.