קצת עלינו
ברוט הוא ביסטרו יין. כלומר מסעדה קטנה ואישית בה אנחנו מגישים אוכל שאנחנו אוהבים לבשל ולאכול ויין שאנחנו אוהבים למזוג ולשתות. המטבח שלנו נובע מהאהבה שלנו למטבחים של צרפת ואיטליה אבל נטוע עמוק במסורת ובחומרי הגלם שגדלים וצומחים כאן: טלה ויוגורט מנצרת, ירקות ופירות מחברון. תבלינים משוק לוינסקי, פירות ים ודגים מהים התיכון ועשבים ושאר ירקות מלוקטים מרחבי האדמה שבה אנחנו יוצרים. תפריט היין נבחר באותה אהבה והקפדה מכל מה שטוב בצרפת ואיטליה והרבה ממה שטעים לנו בארץ. אנחנו אוהבים להביא יינות נדירים מיצרנים קטנים בבורגון ופיימונטה ועובדים עם ייננים ישראלים על יינות שהם מגדלים ומבקבקים במיוחד לנו. ה׳ברוט׳ הוא מקום אינטימי וקטן שנולד מאהבה גדולה. לאוכל, ליין, לאנשים.