abraXas bar
Tel Aviv-Yafo
Farm to table
Cocktails
מהחווה לשולחן
The menu
אברקסס בר
לחם:
נתח מכיכר לחם. בצל יבש, קרם פרש עטוף בשחלות עגבניות.
צלחת עם 4 חריפים שמסחררים את הנפש.
פיצה עורות ירוקים של קישואים
יצורי ירקות:
נתחי חציל מדויקים.
סוכריות תינוקות קישואים מלוטשים בשמן זית ומלח ים.
שעועית יריחו ירוקה מבושמת בלימונים ושמן זית.
עלי תרד נמסים לתוך עצמם.
יהלומי סלק מלוטשים.
תירס אורגני לאכילה ביד.
פריקה זהובה טרופה בעשבי פרא.
תפוח אדמה בוער עטוף בקרם פרש ובכל מה שבוער בפה.
בטטה שלמה עשויה ברגע המדויק שלה עד שעטופה בדבש של עצמה.
יסודות הקיום:
סשימי אינטיאס.
רוסטביף קרפצ'יו נוטף.
כבדים של תרנגולת צלויים בבצלים ירוקים.
קבאב פרה נח על קצף עגבניות.
נתח שהטבחים שלנו היו רוצים לשמור לעצמם.
לברק שלם מלא שקט, בצלייה רבת סיכון.
אומצה טובה עם סלט.
המבורגר אברקסס, אוסף של כל הטעויות ההיסטוריות שלנו
אוכל מתוק:
מלבי.
קראמבל פירות קיץ.
מוס שוקולד שחור.
סוכריות בננה מלוטשות בגבישי סוכר ואש