צפון אברקסס
תל אביב יפו
מהחווה לשולחן
שף אייל שני
לא כשר
מה בתפריט?
תפריט אוכל
התפריט לדוגמא בלבד והוא משתנה באופן יומיומי
לחם
נתח מכיכר לחם. קרם פרש עטוף בשחלות עגבניות ושמן זית.
צלחת עם 4 חריפים שמסחררים את הנפש.
סלט לחם: ואריאציה חופשית על נתחי לחם מוזהבים וירקות שדה. כל עוד הלחם הוא הכוכב.
ברוסקטה כבד קצוץ.
יצורי ירקות
גספצ'ו עגבניות מגי.
סוכריות תינוקות קישואים מלוטשים בשמן זית ומלח ים.
קרפצ'יו תאנים וגבינה מארץ רחוקה.
שעועית יריחו ירוקה מבושמת בלימונים ושמן זית.
ברוסקטת פלפל שושקה עוטף גבינת ג'יבנה שנעשתה היום בבוקר.
תירס שעלה על גריל פחמים ונטרף בעשבים וליים.
סלט כללי מאד מניצוצות הבריאה.
עלי תרד נמסים לתוך עצמם.
במיה צעירה מחברון, מסוחררת בעגבניות מדבר, נחה על צזיקי.
מלנזנה. חציל מוזהב צלוי בפרפום עגבניות, עטוף פרמז'ן.
כרובית תינוקת צלויה בין עליה. כאן המקום שממנו נבראה.
תפוח אדמה בוער עטוף בקרם פרש ובכל מה שבוער בפה.
פרוסה מעוגת כרוב ערבי נמסה לתוך ציר טלה.
יצורי-ים פראיים ודגי חכות ממצולות הים התיכון:
סשימי המאצ'י.
סלט קלמארי ביד חופשית. נתון לרחשי לבו של טבח מהורהר.
שווארמה סרטנים כחולים.
מחבת שרימפס צלויים בחמאת זרעי עגבניות.
חריימה מוסר ברוטב סוער של עגבניות מדבר.
מוסר צלוי בתבנית ברזל יצוקה מלאה בירקות מבושמים ביין לבן.
לברק שלם מלא שקט, בצלייה רבת סיכון.
טלה שידע אושר בחייו ופרה ישראלית מגידולי החופש של חי בריא:
נתח קצבים צלוי כמו שהוא צלוי. אחד לאחד.
פלוט ארוך, מאוד ארוך, עם רוסטביף קרפצ'יו נוטף בתוכו.
קבאב טלה טרוף בעשבים מן ההרים.
שפיץ שייטל צלוי מבושם בעשבים.
קבאב פרה נח על קצף עגבניות.
אוסובוקו פרה נמסה ברוטב כל כך עמוק עד שתרצה לשתות אותו.
נתחים אינטימיים בוערים צלויים 5 שעות בין שורשים, נחים על פוקאצ'ה.
אומצה טובה עם סלט.
משהו מתוק
משהו מתוק: מוס שוקולד שחור | מלבי | עוגת דובדבנים | עוגת שוקולד עירומה
סוכריות בננה מלוטשות בגבישי סוכר ואש | טארט פקאן ושוקולד | קראמבל משמש .
אני חייב/ת את כל המתוק הזה:
קוקטייל טבחים
מרגריטה בוערת | נגרוני קלאסי | ג'ין נגוע | דריי מרטיני .