פרונטו
תל אביב יפו
שף
איטלקי
עונתי
מה בתפריט?
ראשונות
לחם מחמצת | חלה | קרם שעועית לימה | רומסקו פלפלים
אוייסטר ג'ילארדו, רכז פלפלים חריפים
206/36
ירקות ועשבים ממשקים אורגנים, לחם מחמצת וגבינה מלוחה
סלט עלים פריכים, ויניגרט יין לבן וזרעים קלויים
טרטר בקר, בורגול ופפריקה שחורה
25
ברוסקטה מוצרלה באפלו , איולי ואנשובי "אורטיז"
14
דג ים, יוגורט כבשים, שקדים קלויים ורשאד
30
שייטל, שמן זית, זרעי עגבניה ונוזל קימצ'י
28
אספרגוסים, מיסו עדשים ירוקות וחזרת לבנה
מיסו שיבולת שועל
מיסו שיבולת שועל
25
עיקריות
טליוליני, פטריות יער, חמאה וגבינת בקר מיושנת "המחלבה הקטנה"
128
בוסיאטה, לוקוס , צ'ילי ועגבניות מגי
172
פורל בגריל, ברוקומיני , זוקיני, שעועית ירוקה ויוגורט
152
עוף אורגני מעושן על העצם, תבשיל תרד וגריסי פנינה
135
ספגטונה, ראגו עגל, ארטישוק ירושלמי וצ'ילי
132
לברק שלם, ציר דגים, חמאה ומיסו עדשים ירוקות
168
סינטה, שעועית ירוקה, פירה תפ"א וציר בקר
184
נתחים על העצם לפי משקל
פריים ריב
75 ל 100 גרם
פורטרהאוס
75 ל 100 גרם
ניו יורק
75 ל 100 גרם