קצת עלינו
מסעדת הדייגים הינו מוסד קולינרי וותיק אשר הוקם בשנת 1973 ע''י אהרון ויעקב שני דייגים מקצועיים שהחזיקו בספינת דיג בנמל יפו ושמם הלך לפניהם. המסעדה הים תיכונית, שקיימת מזה 50 שנה, היא בבעלות אהרון ויעקב, שני דייגים מקצועיים, שהחזיקו בספינות דיג בנמל יפו ושמם נודע למרחוק. בתפריט "הדייגים" תמצאו מבחר דגים טריים ופירות ים, שמגיעים ישירות מרשת הדייגים אל הצלחת. בנוסף, המסעדה מציעה מבחר סוגי בשרים ותפריט מגוון בסלטים ותוספות. תוכלו להתחיל במבחר סלטי הבית ומנות פתיחה, החל באיקרה, דרך סלט רוקט בייבי, פטריות מוקפצות, אנשובי הבית וכלה בקרפצ'יו סלמון וסלט יווני. בין פירות הים תמצאו שרימפס שמנת ופטריות, קלמרי שום, חמאה ויין או לובסטר. בקרב הדגים הטריים תמצאו דניס, בס הסלע, פילה פלמידה לבנה או שיפודי דג חרב. חובבי הבשרים יוכלו ליהנות מסטייק אנטרקוט, חזה עוף בגריל או שיפודי פרגיות. ובימי שישי מתנגנת מוזיקת פולקלור ישראלית. ניתן לערוך אירועים במסעדה, בפנים או בחוץ עד 100 איש, בתיאום מראש.