יש לכם עסק? הצטרפו כאן

פרונטו
תל אביב יפו
  • שף

על פרונטו

  • קצת עלינו

    ניחוח איטלקי קלאסי ומודרניות פורצת גבולות הם אלו שהפכו את מסעדת פרונטו הוותיקה למוסד תל אביבי מרגש. כאשר שב במאי הקולנוע רפי אדר ממחוזות איטליה, הוא מיהר לעטוף את לב הבוהמה התל אביבית בנעימה איטלקית חמימה, וייסד אדר את חזונו להקים בית איטלקי במדינת תל אביב. אל רפי חבר ילד הפלא של הקולינריה הישראלית, דייוויד פרנקל, אשר הספיק לצבור ניסיון במסעדות הטובות ביותר בעולם. השילוב של השניים, הפך את פרונטו לחוויה של מסורת איטלקית קלאסית המשלבת אקלים ים תיכוני. הכניסה לפרונטו מעוררת תחושות של שיבה לידידה ותיקה. מפות צחורות על השולחנות, קבלת פנים חמה, שירות אדיב וחסר יומרות, חיבוק חם ואישי הן עם לקוחות ותיקים והן מזדמנים הנקרים בדרכה. כשיושבים, הגעגועים לאיטליה שוככים במידת מה, עד שאפשר בקלות להעתיק את המסעדה לרומא או לפירנצה. במישור מקביל מתפרצת עשייה מודרנית, בדגש על חומרי גלם טריים ומרעננים פרי יצירתו של דייוויד פרנקל. במנות הנשזרות בקפידה מצליח השף לנסוך תחושה של ים תיכון וחדשנות, ועם זאת לשמר ערגת געגועים למוכר והבטוח. השילוב של קלאסיקה עם ביצוע מודרני, המלווה באווירה המיוחדת שחלל המסעדה וצוות המקום מעניקים לאורחים יוצרים חוויה קולינרית מלאה ומשמחת שהופכת את פרונטו לאחת מהמסעדות הטובות בארץ.

  • כתובת

    הרצל 4, תל אביב יפו

  • טלפון
  • שעות פתיחה
    • שף

      דיוויד פרנקל