קצת עלינו
הסקוליארד הוא לא מסעדה ״רגילה״ הוא חלק מהקמפוס הקולינרי של דנון, בית הספר למצוינות קולינרית. האירועים בו נועדו לחשוף, לחקור ולהתנסות בתחומי היצירה הקולינרית. בימי חמישי, מתקיימות בסקוליארד ארוחות ״חמישי רסטו״ - ארוחות קונספט בתפריט ללא בחירה, שמשתנה מעת לעת בהתאם לחומרי הגלם העונתיים ומצב הרוח של הטבחים. את הארוחות בחמישי מבשלים תלמידי קורס הבישול בדנון, רגע לפני שהם מסיימים את לימודיהם. זו הזדמנות לקחת חלק בתכנית ההכשרה שלהם ולהכיר את דור העתיד של הקולינריה הישראלית. הידעת? בימי שישי מתקיימות בסקוליארד מכירות ״שישי פטיסרי״ המכירה השבועית של תלמידי המגמה לקונדיטוריה. המכירה מתקיימת מהשעה 08:00 ועד שנגמר. אין צורך להזמין מקום למכירה ביום שישי.