יש לכם עסק? הצטרפו כאן

יום ראשון בטאיזו - ערב הודי

מסעדת טאיזו, המדוברת של השף יובל בן נריה, במסורת של Indian Fest, ערבי קונספט קולינרי של אוכל הודי מדי יום א'. הערב ההודי של ימי ראשון היה זה שהזניק את בן נריה בהיותו סו-שף בהרברט סמואל של רושפלד. ידו המיומנת ויוצאת הדופן של בן נריה הקנתה לו כבר אז מעריצים רבים וסימנה את תחילת הקריירה שלו כשף עצמאי, יצירתי ויחודי. כמו כן, ערבים אלו הנביטו אצלו את הרעיון לפתוח מקום משלו והביאו אותו בסופו של דבר לפרוש ולהקים את טאיזו- שמאז פתיחתה סוקרה וזכתה לשבחים ונבחרה בין היתר כזוכה הגדולה של טקס פרסי האוכל של מגזין "טיים אאוט" כל ערב ראשון טאיזו צובעת את קירותיה ומלצריה בריחות וטעמים של הודו, השף יובל בן נריה לפני חמש שנים, יצר תפריט אוכל רחוב הודי הבנוי על שיכלול וחיבור בין מנות הודיות קלאסיות עם מרכיבים הודיים וגם מהמזרח התיכון, השילוב של הטעמים והתחקיר המעמיק של יובל יצרו עומק של טעמים ובשילוב עם האירוח המוקפד של טאיזו נוצרת חוויה הודית אסקפיסטית בדרום מרכז תל אביב. התפריט המיוחד אותו הרכיב בן נריה, יציע לסועדים את הגיוון במסורת הקולינרית בהודו המתאפיינת בטעמים שונים מאיזור לאיזור יחד עם האינטרפטציה המקומית של בן נריה. האוכל מבוסס על מאכלים המתובלים היטב בתבלינים וטעמים עזים כגון ג'ינג'ר, כוסברה, קינמון ותערובות מסאלה. בין המנות המיוחדות הערב מזמן זוכה לביקורות מעולות ולאוהדים רבים, מומלץ להזמין מקום מראש.

סוגי כרטיסים

פרטי המקום

  • קצת עלינו

    בן נריה מציג אינטרפרטציה אישית ומקומית למאכלי רחוב מחמש מדינות בדרום מזרח אסיה: הודו, סין, תאילנד, וייטנאם וקמבודיה. טרם פתיחת המסעדה יצא בן נריה למסע קולינרי-תרבותי בן שלושה חודשים במדינות אלו וחקר מאכלי רחוב, טקסטורות, צבעים, תבלינים וטעמים. לאחר שובו לישראל, התקיים שלב תכנון המתחם ובמקביל התכנסנות לתקופה של כחצי שנה אינטנסיבית במטבח מקצועי זמני בו תוכננו, בושלו, ותועדו כל המנות עד לפרטי פרטים.

  • כתובת

    דרך מנחם בגין 23, תל אביב יפו

  • טלפון
  • שף

    יובל בן נריה