אירוע אדםה-חיבורים טבעיים

תל אביב יפו

אסייתי

שף

על האירוע

חיבור ייחודי בין החקלאים ותוצרתם לבין שדרת השפים והסו-שפים של טאיזו, שירכיבו תפריט טרי המבוסס על תוצרת מקומית בלבד. כל אחד מהם בחר בחומר גלם עונתי שאיתו ירכיב מנה התואמת את ערכיו וטעמיו וכל זה תוכלו לטעום רק בערבים אלו בתפריט המסעדה. למיזם המקומי של אדםה שותפה "עלה עלה" ו"עלה הביתה" -פלטפורמה חקלאית שתספק רשימה ארוכה של חומרי גלם ותוצרת פרי האדמה התואמת את עונת הקיץ. "עלה עלה" מגדלת, מפתחת ומשווקת תוצרת מהמעלה הראשונה ושותפה ליצירת מנות גורמה המוגשות ברוב מסעדות העיר. היא משתפת פעולה עם יצרנים מקומיים ומקפידה על סטנדרטים גבוהים ביותר. סודה הוא בליקוט מהשדה הישר למטבחים כמעט ללא אגירת מלאים. (טריות כבר אמרנו...?) במהלך הערב יציעו נציגים מטעם "עלה הביתה" מענה לאורחים ולצוותים הן על תהליכי ייצור חומרי הגלם והן על תרבות גידולם. גם בר המשקאות ייקח חלק בחגיגה - מנהלי הבר יציעו 2 קוקטיילים בהם ישלבו חומרי גלם רלוונטיים ותפריט היין ייתן דגש על יינות וסאקה טבעי. היינות של יקב קלו דה גת יזכו למרבית תשומת הלב. יקב בוטיק זה של היינן איל רותם, איש אדמה וקיבוצניק קצת נחבא אל הכלים. הוא ממוקם באזור ירושלים וסימן ההיכר שלו בייצור יינות שמאפיינים את האזור ומבטאים את האדמה שבו היין נוצר.

כתובת

דרך מנחם בגין 23, תל אביב יפו

ניווט לכתובת

טלפון

035225005